Speciaal voor jou!
Je droomde altijd al van een doeltreffende methode om je lichaam vorm te geven? Met zijn unieke procédé biedt Icoone je verzorgingen op maat die beantwoorden aan je behoeften. Een combinatie van toptechnologie en wetenschappelijk onderzoek, werd gecreëerd met slechts één doel voor ogen: al jouw dromen in vervulling brengen!

         

Een unieke verzorging
Met zijn unieke rollen met tal van kleine gaatjes, stimuleert Icoone elke vierkante centimeter van je huid. Deze zachte techniek, die een ware revolutie veroorzaakte op het vlak van lichaamsverzorgingen, is aangenaam voor de huid en levert onvergelijkbare resultaten. Icoone is ideaal om snel opnieuw een slank en veerkrachtig figuur te krijgen.

         

Geen cellulitis meer!
Cellulitis is het resultaat van een aantal complexe verbanden tussen tal van factoren: voeding, bloedsomloop, glycosilatie, waterretentie... Nagenoeg alle vrouwen, ongeacht hun leeftijd, krijgen ermee te maken. De werking van Icoone stimuleert de bloedsomloop en geeft het weefsel zijn tonus, elasticiteit en glans terug.

Gelokaliseerd vet overwinnen
Plaatselijke vetophopingen ter hoogte van de dijen, een rijbroek of vetkussentjes op de heupen zorgen voor een zwaarder figuur. Dankzij de Icoone-technologie worden de vormen en volumes opnieuw in model gebracht door ze te hertekenen in overeenstemming met de rondingen van je figuur.

Prijs
Icoone:
cellulitis behandeling, beurt € 55
lymfedrainage, per beurt € 55
abonnement, 10 beh. € 500

Extra info
- Instituut Van de Velde werkt samen met: www.coupurecentrum.be
- Icoone website: www.icoone.com